Платена пракса во одделот на продажба – BISNODE Словенија

bisnode.jpg

BISNODE Словенија – претставништво Скопје, партнер на најголемата бонитетна куќа на светот Dun & Bradstreet со својата регионална канцеларија за Македонија, Албанија и Косово.

Bisnode е водечка европска компанија во областа на обработка и анализа на податоци. Со користење на нашите паметни платформи на податоци, на нашите клиенти им овозможуваме донесување на мудри одлуки. Нашата глобална база од 250 милиони он-лајн бонитетни извештаи од повеќе од 200 земји низ целиот свет, овозможува брз пристап до голем број на корисни информации и податоци, како и на сите критични факти и бројки кои го намалуваат ризикот и кои што се клучни при донесување одлуки.

Објавуваме оглас за пракса во одделот на продажба.

Услови за аплицирање:

  • Студент на завршна година или постдипломец, департман – Маркетинг.
  • Одлично познавање на македонски и aнглиски јазик.
  • Аналитички и истражувачки вештини.
  • Комуникативни, флексибилни, динамични способности.

Времетраење на праксата: 3 месеци со можност на редовно вработување.

Надоместок : 10,000 МКД/месец

Доколку сакате да имате добра референца и предност со искуство во мултинационална компанија, пратете ваше CV со слика, препораки, и друга придружна документација на нашата електронска пошта info.mk@bisnode.com

Кандидатите ќе бидат контактирани за да се закаже состанок за интервју.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail