Платена практична работа во областа на интернет маркетинг

divasy-labs.png

Доколу сте млади и амбициозни, имате желба за учење нови работи и одлично го познавате англискиот јазик овој оглас е вратата кон вашиот успех.

Ќе се стекнете со следните вештини и знаења:

 • Основи на интернет маркетинг
 • Content Writing
 • Основи на SEO
 • Запознавање со WordPress
 • Користење на Социјални Медиуми за промоција и маркетинг

Потребни предзнаења:

 • англиски јазик
 • желба за учење нови работи

Времетраење:

 • Минимум 1 месец
 • Максимум 3 месеци

Минимум работни часови:

 • 100 / месечно
 • 25 / неделно

Надомест: 3000 ден. / месечно

Отворени позиции: 10

Можност за вработување на минимум двајца од кандидатите после завршување на праксата

Испратете CV на [email protected]

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail