ПЛАТЕНИ ПРАКСИ ОД АЗИСКИОТ ФОРУМ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА И РАЗВОЈ (FORUM-ASIA)

PLATENI-PRAKSI-OD-AZISKIOT-FORUM-ZA-CHOVEKOVI-PRAVA-I-RAZVOJ-FORUM-ASIA.png

ПЛАТЕНИ ПРАКСИ ОД АЗИСКИОТ ФОРУМ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА И РАЗВОЈ (FORUM-ASIA)

The Asian Forum for Human Rights and Development (FORUM-ASIA) works to promote and protect human rights, including the right to development, through collaboration and cooperation among human rights organisations and defenders in Asia and beyond. FORUM-ASIA is a network of 58 members in 19 countries, as of January 2016, across Asia.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail