platezna-agencija.jpg

Платежната агенција објави оглас за вработување на 28 лица, за различни сектори.

На овој начин ќе се обезбедат соодветни човечки ресури во оваа Агенција, што е клучно за ефикасна реализација на субвенциите за земјоделство и рурален развој, но и за подобра искористеност на парите од европските ИПАРД Програми.

Повеќе информации на следните линкови:
http://ipardpa.gov.mk/Root/mak/default_mak.asp
http://ipardpa.gov.mk/Root/mak/default_mak.asp

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail