Помлад Соработник за Набавка

kam.jpg
КАМ е единствен синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 62 маркети постојано сме блиску до нашите купувачи.
Поради понатамошен развој, Компанијата има потреба од:
Помлад Соработник за Набавка

Потребни квалификации:
 • ВСС (предност имаат кандидатите со Економски факултет)
 • Со или без работно искуство во областа
 • Одлично познавање на најчесто користени софтверски решенија- MS Office
 • Задолжително познавање на англискиот. Познавање и на германскиот јазик ќе се смета за предност
 • Доверлив, Аналитичен, Педантен и Навремен, Високо развиено чуство за координирање на трошоци и економичност. Способност за разрешување на проблеми, можност за работа со рокови и под притисок
 • Одлични интерперсонални и комуникациски способности, пишани и усни за ефикасна интеракција со персоналот и другите одделенија
Работни задачи: 
 • Управување со асортиманот заедно со својот директен раководител, изготвување на стратегија за набавка во согласност со законските барања на компанијата за квалитет и цени
 • Предлог за делистирање и замена на производот од програмот
 • Анализа на асортиманот, создавање и развој на сопствени брендови, градење на стратегија на цени
 • Контрола  на квалитетот на производите при прием и обезбедување на достапност на стоките во Централен магацин
 • Организација на акции-помага во активностите на стратешкиот маркетинг
 • Помага во процесот при припрема на реклама, обезбедување навремена и коректна размена на информации
 • Следење на пазарот и конкуренцијата; управување со база на податоци
Работното време за оваа позиција е пон-пет 08:00-16:00, локацијата е Дирекцијата на КАМ во Скопје.
Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете своја биографија (CV) со фотографија на еден од следните начини:
 • КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје,
 • Апликации за работа можете да испратите и преку нашата нова интернет страница web: www.kam.com.mk
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail