Поради објава на Твитер дознал дека паднал на испит

exam_1571646148-768x512.jpg

Рој за време на последниот лет седел до професор кој го искористил времето за да ги прегледува испитите на студентите, а се тоа го забелжал Рој. Тој открил кои студенти го поминале испитот, а кои мораат повторно да полагаат.

Еден од нив е Таиван Џонес чиј испит бил толку погрешен што Рој морал да напише нешто на Твитер.

Тој во објавата напишал:

Oвој професор во текот на летот оценуваше испити.Ако на Универзитетот „Howard“ постои студент под име Таиванс Џонес, човеку падна како крушка на колоквиум“.

Кога во дебатата на Твитер се придружил и самиот Таиван колегите почнале да му даваат поддршка велејќи дека има и други рокови за полагање.

Овој студент истакна дека оваа ситуација за него била многу горка, но и симаптична бидејќи станал „ѕвезда на интернет“ и успеал да насмее многу луѓе.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail