Повик за објавување на трудови во меѓународното списание „Journal of Agriculture and Plant Sciences“

bd453c22415554e4edc70886420e179c_XL.jpg

Отворен е повик за објавување на научноистражувачки трудови во меѓународното списание на Земјоделски факултет – УГД Journal of Agriculture and Plant Sciences, JAPS, во системот на УГД-журнали.

Повикот за објавување на трудови заедно со сите потребни линкови, како на македонски јазик, така и на англиски јазик, можете да ги најдете во продолжение.

Повик за објава на трудови.pdf

Call for paper.pdf

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail