Повторени конкурси за доделување на стипендии

mon.jpg

Резултати од повторени конкурси за доделување на стипендии за ученици - деца без родители, талентирани ученици и талентирани ученици – спортисти

Повторен конкурс за доделување 25 (дваесет и пет) стипендии за ученици – деца без родители од јавните и приватните средни училишта во Република Северна Македонија за учебната 2020/2021 година

Повторен конкурс за доделување 10 (десет) стипендии за талентирани ученици од јавните и приватните средни училишта во Република Северна Македонија за учебната 2020/2021 година

Повторен конкурс за доделување 20 (дваесет) стипендии за талентирани ученици – спортисти од јавните и приватните средни училишта во Република Северна Македонија за учебната 2020/2021 година

Повторени конкурси за доделување на стипендии за ученици – деца без родители, талентирани ученици и талентирани ученици – спортисти

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail