Познат ресторан бара шеф на смена

trnddd.jpg
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 29.12.2016
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Потребни квалификации:

 • ВСС
 • Претходно работно искуство на иста позиција
 • Познавање на англиски јазик
 • Дополнителни обуки од областа на угостителство ќе се сметаат како предност
 • Познавање на и MS Office пакетот

Личен профил:

 • Професионален однос кон клиенти
 • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
 • Да поседува одлични комуникациски способности
 • Динамичност, желба за работа
 • Способност за формирање и водење на тим
 • Способност за работа под притисок

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: [email protected] со задолжителна назнака за ,,Шеф на смена’.

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail