Позната компанија вработува лица со завршено средно или високо образование

dreksel-majer.jpg

За унапредување во полето на електриката, компанијата ДММ Дрекслмајер Мануфактуринг Македонија со локација во Кавадарци, има потреба од вработување на стручни лица – техничари и инженери.

Вашиот профил:

•Завршено средно или високо техничко образование – електро или машинска струка
•Прецизност, високо ниво на свест и доверливост, флексибилност и тимска работа
•Познавање на англиски јазик
•Компјутерски вештини

ДММ Дрекслмајер Мануфактуринг Македонија на секој вработен му обезбедува соодветна плата и останати бенефиции. Вработените добиваат дополнително стручно оспособување, обука, можност за работа во интеркултурна средина и размена на меѓународни искуства. Високите стандарди за безбедност и здравје при работа се основа на сите активности на компанијата.

Заинтересираните кандидати може да го остават своето CV во кутијата за апликации поставена пред главниот влез на фабриката или да аплицираат електронски на: а[email protected] со назнака „Техничар“ или „Инженер“.

Рок на аплицирање: 12.06.2017

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail