Пракса во Devsy

Пракса-во-Devsy.png

Пракса во Devsy

Компанијата Devsy од Скопје, има потреба од практикант кој што би сакал да научи развој на iOS апликации, во околина со реални проекти. 

 

Претходно искуство со развој на iOS не е неопходно, но е пожелно студентите да имаат изработено барем еден или повеќе проекти во форма на семинарски работи или хоби проекти. Предност ќе имаат студентите кои се во завршните години од студиите. По завршување на периодот предвиден за пракса, постои реална можност за вработување.

 

Доколу сакате да аплицирате за позицијата или пак имате прашања, поставете ги на следната адреса [email protected]

Покрај основните информации, потребно е и да се достави кратко објаснување за тоа што до сега имате работено, со кои технологии сте се служеле и какви афинитети за персонален развој имате во иднина.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail