Пракса во Elevate Global

Praksa-vo-Elevate-Global.jpg

Пракса во Elevate Global

Elevate Global објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.  Ако сакате да се придружите на нашиот тим како практикант за да дознаете за анализа на временски серии и машинско учење на големи податоци од меѓународни енергетски компании испратете CV на [email protected] до 10 март 2021 година со наслов „ML interns“

Потребнo техничкo предзнаење:
– Python за наука за податоци
– Java и Java Stream API
– Java Spring

Извор: ФИНКИ

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail