Пракса во Enterprise League

1-zoshto-lugjeto-koi-pishuvaat-se-visoko-inteligentni-kafepauza.mk_-1.jpg

Тимот на Enterprise League продолжува да расте и моментално имаме неколку отворени позиции за работа и пракса (fully remote):

1. Content writer (пракса* и full time)

Позицијата вклучува работа со:

• Истражување на пазарот и проблемите на клиентот (мали фирми)

• Пишување текстови на блог поврзани со мали фирми и стартапи

• Познавање и работа со keywords

• Одлично познавање на Англиски јазик е задолжително

• Платата ќе биде по договор во зависност од искуството на кандидатот.

2. Digital Marketing Associate (пракса*)

Позицијата вклучува работа со:

• Истражување на пазарот и можности за соработка со други фирми

• Имплементирање Growth Hacking стратегии под менторство

• Познавање и работа со keywords

• Имплементирање емаил стратегии

• Одлично познавање на Англиски јазик е задолжително

3. Software Engineer (2 позиции за пракса*)

Позициите ќе вклучуват работа со една од следниве технологии:

• JavaScript, React, TypeScript, NodeJS, Python

За апликација ве молиме пратете CV на [email protected] и вклучете ја позицијата за којашто аплицирате во email subject.

Имајте убав ден!

* Праксите се платени.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail