Пракса во ФУЛМ

LOGO-20g.FULM-Stedilnica-3.69MP354KB.png

Доколку сакаш да си дел од компанија каде ќе научиш како функционира модерна финансиска институција која постои 20 години и да бидеш дел од тим со победнички дух, прати ни твое CV за практиканска работа на [email protected]

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

  • да се студенти на додипломски или постдипломски студии;
  • предност имаат студентите од oпштествените науки со посебна предност на студентите од eкономските, правните или информатичките науки;
  • можноста е отворена за студентите од сите факултети и универзитети во Република Македонија;
  • да се во можност за извршување на пракса во работни денови со полно работно време;
  • предност имаат кандидатите кои ќе потпишат договор за тримесечна пракса;
  • праксата може да биде од еден до три месеци;
  • праксата со времетраење од три месеци е платена.

Те очекуваме

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail