Пракса во Netcetera

Нетцетера објавува огласи за пракса во Скопје, Охрид и Битола. Во продолжение се деталите за огласите:

 

 

 

 

 

== Оглас 1

За претставништвото во Скопје, Нетцетера распишува конкурс за летна пракса и воедно ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk/details.html?pid=2120

 

== Оглас 2

За претставништвото во Охрид, Нетцетера распишува конкурс за летна пракса и воедно ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk/details.html?pid=2080

 

== Оглас 3

За претставништвото во Битола, Нетцетера распишува конкурс за летна пракса и воедно ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk/details.html?pid=2383

 

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk

 

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://jobs.netcetera.com.mk

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail