ПРАКТИКАНТ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО РАБОТЕЊЕ

PRAKTIKANT-ZA-ADMINISTRATIVNO-RABOTENJE.jpg

ПРАКТИКАНТ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО РАБОТЕЊЕ

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел – Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални и станбени објекти , која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид


Практикант за административно работење


Профил на вработениот:
• ВСС – Економски Факултет или Правен Факултет
• Работно искуство не е потребно
• Добри комуникациски и организациски способности
• Задолжително познавање на англиски јазик
• Познавање на MS Office
• Мотивираност за работа во динамична средина


Задачи и одговорности
• Административна поддршка на канцеларијата и вработените во тимот
• Прием на фактури и пороцесирање на истите за наплата
• Изготвување на понуди
• Процесирање на архивска документација и водење на архива
• Комуникација со надворешни клиенти и институции


Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: [email protected], со задолжителна назнака на апликацијата “Практикант за административно работење”.


Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail