Практикантска работа во ЕВН Македонија

evn.jpg

Првото професионално искуство во ЕВН може да се стекне како студент. Ви нудиме
интересни активности, работа со ментор, обуки, дружење, нови вештини, одлична можност
за практична имплементација на академското знаење.

Место на извршување на праксата – Скопје, Битола, Велес, Гевгелија, Гостивар,
Делчево, Кавадарци, Кичево, Кочани, Кратово, Куманово, Охрид, Прилеп, Струга,
Струмица, Тетово, Штип

Период во кој ќе се одвива праксата – јули, август или септември 2020

Праксата е наменета за – студенти на Електроенергетика, Информатичка Технологија,
Правни науки, Економски науки и слично

Кажете ни што сакате да научите кај нас и во која насока сакате да се развивате!

Аплицирајте најдоцна до 30.06.2020 на [email protected]

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail