ПРАВНИК ВО ОДДЕЛОТ ЗА ПРАВНИ РАБОТИ

PRAVNIK-VO-ODDELOT-ZA-PRAVNI-RABOTI.jpg

ПРАВНИК ВО ОДДЕЛОТ ЗА ПРАВНИ РАБОТИ

Друштвото за услуги МОНЕТА ФИНАНЦИАЛ СЕРВИЦЕС ДООЕЛ, Скопје, со седиште на ул.Битпазарска бр.60/1-1 Скопје-Центар-1 пoштенски факс бр.915, кој е Давател на услугата Брз Трансфер на Пари- MoneyGram, Лиценцирана од страна на НБРСМ, oбјавува :

ОГЛАС

за Правник во одделот за Правни работи

Работни задачи и одговорности:

 • Изработка на договори за вработените;
  • Прибира и врши проверка на потребна документација од субагентите за склучување на договори за вршење на услугата брз трансфер на пари;
  • Изготвува договори за вршење услуга брз трансфер на пари;
  • Изготвува и договори кои следат во тековната соработка со суб-агентите;
  • Спремање на известувања и дописи, одлуки;
  • Следи и информира за промени во законската регулатива за брз трансфер на пари;
  • Вршење и други административни работи по барање на главниот сметководител/и или од другите структури на управување ;
  • Извршува други работи по барање на Управителот.

 Подготовка и професионални вештини:

 • Завршено високо образование-Правен факултет
 • 3 години минимум работно искуство во соодветната област;
 • Висока флексибилност во користењето на MS Office;
 • Одлични комуникациски вештини на македонски и англиски јазик ;
 • Предност имаат кандидатите со познавање на Албански јазик ;
 • Интерперсонални вештини за управување ;
 • Организациски и аналитички вештини;
 • Самоиницијативност и посветеност на работата;

Заинтересираните кандидати своето CV со фотографија не постара од 6 (шест) месеци заедно со мотивационо писмо да го испратат на e-mail:  kariera@moneta.mk  или на адреса: ул.Битпазарска бр.60/1-1, Поштенски фах бр.915 со назнака “Оглас за Правник во одделот за Правни работи”.

Напомена:

Огласот важи од 22.09.2020 година до 06.10.2020 година, апликациите пратени со задоцнување нема да се земат во предвид. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail