Правник

Og5yc4OGA0akkIQZiU4reg-large.jpg

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент вработува: ПРАВНИК

Кандидатот треба да поседува:

 • Добри комуникациски и  итерперсонални вештини.
 • Положен правосуден Испит
 • Работно искуство минимум 2 години
 • Одличко познавање на Англиски јазик.
 • Познавање на административни регулативи и корпоративно право.
 • Одговорна, посветена и стабилна личност
 • Како компанија нудиме:

  • Динамична работна средина
  • Свеж пристап кон работните обврски
  • Можност за развој
  • Пријатна работна атмосфера и работа со млад и мотивиран тим
  • Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: [email protected] со назнака ПРАВНИК, или на полето за брза апликација најдоцна до: 27/03/2020

   Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail