Предавање од м-р Емили Петровски, кандидат на Академијата за судии и јавни обвинители во Франција

16665766_1476546265689448_2586480210130605355_o.jpg

М-р Емили Петровски, кандидат на Академијата за судии и јавни обвинители во Франција денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Битола одржа предавање на две теми: „Државна правосудна академија (ЕНМ) во Франција“ „Улогата на јавниот обвинител во Франција“

Предавањето беше отворено за сите заинтересирани студенти, но пред се беше наменето за студентите од Факултетот за правни науки.

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail