Предавање од проф. д-р Лилјана Василева – Бугарија

promo-7233-Medium.jpg

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе се одржа предавање на тема Coaching & Training.

Предавач беше проф. д-р Лилјана Василева од Бугарија, поранешен заменик министер во Министерството за економија на Бугарија и поранешен градоначалник на Софија, поранешна амбасадорка на Бугарија во Лаос, поранешен предавач на Универзитетот за национално и светско стопанство, Софија и други универзитети во Бугарија. Во моментов е предавач во Софискиот универзитет „Св. Климент Охридски“, Варненскиот слободен универзитет „Черноризец Храбар“ и Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail