Претставник за Англиски Јазик

one-Contact.png

Оне Контакт е Центар за електронска обработка на податоци, кој соработува со клиенти од Северна Америка.

Локација: Скопје, Македонија

Вашето СV треба да е на Англиски јазик

Нудиме:

 • Работа на скратено или полно работно време
 • Продуктивна работна средина
 • Неформален стил на облекување
 • Одлична плата
 • Бонуси
 • Вечерни и ноќни смени

Квалификации:

 • Одлично познавање на Англиски јазик – усна и писмена комуникација
 • Одлични вештини за грижа за корисници
 • Позитивен и енергичен став
 • Способност за решавање проблеми и превземање акција

Е-маил за апликација: [email protected]

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail