Презентирање на извештајот за „European Economic Outlook for Europe for 2020-21“ од страна на ММФ

Prezentiranje-na-izveshtajot-za-European-Economic-Outlook-for-Europe-for-2020-21-od-strana-na-MMF.jpg

Презентирање на извештајот за „European Economic Outlook for Europe for 2020-21“ од страна на ММФ

Почитувани,

На покана на европскиот оддел на ММФ споделуваме информација за онлајн настан кој ќе се одржи на 30 ноември, понеделник, од 15.00 до 16.30 часот.

На овој онлајн настан европскиот оддел на ММФ ќе го презентираат нивниот извештај за European Economic Outlook for Europe for 2020-21. Поканата е наменета за универзитетски кадар и студенти. Поканата и информациите се во продолжение.

ПОКАНА

МАТЕРИЈАЛИ ЗА НАСТАНОТ (ПРИЛОГ 1)

МАТЕРИЈАЛИ ЗА НАСТАНОТ (ПРИЛОГ 2)

Сите заинтересирани се добредојдени да го проследат овој настан на линкот наведен во поканата.

Со почит, 

Економски факултет-Скопје

Универзитет „Св.Кирил и Методиј во Скопје“

Извор: ЕФ

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail