Процес инженер – технолог во производство

tondach.jpg

Со цел за појачување на тимот во производство бараме мотивирана, комуникативна и весела личност, отворена за тимска работа и стекнување на нови знаења и вештини во динамично работно опкружување, за работно место:

Процес инженер – технолог во производство

Ваши одговорност

 • Секојдневна контрола на  производниот процес по фази;
 • Одговара и врши контрола на квалитетот на готовото производство;
 • Предлага мерки и активности за порационално искористување на производните капацитети;
 • Врши увид во секојдневните лабораториски испитувања согласно ЕН нормите;
 • Изготвува извештаи и дава упатства за поквалитетно извршување на процесот на производство;
 • Технолог во производство е и претставник на работодавачот за Безбедност и здравје при работа, па во таа смисла  врши  работи согласно Законот за безбедност и здравје при работа;
 • Одговара за навремено и квалитетно извршување на работните задачи, како и за исполнување на договорени барања во врска со Политиката за квалитет, принципите и праксата во друштвото;

Ваши квалификации:

 • ВСС Технолог неоргански смер
 • Искуство во слични работни места е приоритет
 • Одлично познавање на Англиски  а по можност и  Германски  јазик
 • Одлично познавање на MS Office
 • Положен стручен испит за безбедност и здравје при работа би била предност
 • Возачка дозвола В категоија

Што нудиме:

Голема важност придаваме на силната волја и определеност кон резултати и учење, флексибилност, одлични комуникациски вештини и самоиницијатива во работата. Во рамките на меѓународните проекти, разбирањето на странските култури е додатен дел на успехот. Позицијата нуди можност за понатамошен личен и професионален развој во позитивна и динамична интернационална околина, со атрактивен пакет на приходи.

Се радуваме да се запознаеме!

Wienerberger е најголем светски производител на глинени градежни материјали како цигли така и покривни системи со 214 производни фабрики во 30 земји. Тондах Македонија АД е дел од групацијата на Wienerberger!

Вашата апликација со CV пратете ја до 07.04.2017 на e-mail на:

Тондах Македонија АД

Iskra.spasovska@tondach.com.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail