Продажен персонал

impulsi.jpg

Самеримпекс Импулси (www.impulsi.com.mk) за свој клиент има потреба од продажен персонал
за работа во Фурна со локација во Скопје .

Цел на работното место: Брзо и точно опслужување на купувачите кои ќе го посетат продажното
место, за истите да бидат задоволни од услугите и станат редовни купувачи.
Одговорности:

  • поздравување и пријатен пристап со секој купувач
  • брзо и спретно одговарање на потребите на купувачот
  • точна подготовка на посакуваните производи
  • поздравување на купувачот

Работа во прва и во втора смена. Трета смена – не
2 слободни денови во текот на неделата
Локација: Дебармаало и Аеродром.
Обезбедена влезна обука,
редовна солидна плата (19000 ден) и оброк во текот на денот.
За лицата кои живеат надвор од Скопје, можност за договарање на условите за превоз.
Вработените кандидати ќе работат исклучиво во одделот за продажба.

Сите заинтересирани кандидати

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на следнава е – меил адреса [email protected]

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail