Професор по Англиски јазик – ПСУ „Jахја Кемал“

yahya-kemal-collage.jpg

ПСУ „Jахја Кемал“ објавува конкурс за следните работни места:

ПСУ „ЈАХЈА КЕМАЛ“ образовна единица Скопје-Карпош:

– 1 професори по Англиски јазик,

Заинтересираните кандидати треба да ги достават следните документи:

1. CV на Македонски и Англиски јазик со слика, 
2. Фотокопија од диплома.
3. Мотивационо писмо.

Конкурсот трае до 14.10.2019 година

Потребните документите треба да се достават лично или по пошта на доле наведената адреса или на mail: info@ykc.edu.mk

Адреса нa доставување на документите:

Генерална Дирекција на ПСУ„Јахја Кемал“, ул. Варшавска бр-23. Карпош, Скопје

      Од Управата на ПСУ „Јахја Кемал“

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail