ПРОГРАМЕР

PROGRAMER.jpg

ПРОГРАМЕР

Приватна агенција за вработување МОТИВИ, за потребите на Пикаса ПР има потреба за пополнување на рабоно место Програмер

Работни задачи: Програмирање според однапред утврдени и дефинирани задачи со користење на некој од следните програмски јазици и технологии,

 • Oсновни Front-end веб технологии (HTML/CSS)
 • Angular (TypeScript програмски јазик)
 • ASP.NET (ASP.NET Web API сервиси) и C# програмски јазик
 • SQL програмски јазик

Потребни квалификации:

 • Може да аплицираат сите што имаат било какво познавање на горенаведените програмски технологии,
 • Познавањето на C# e предност,
 • Програмирање во SQL server е предност,
 • Нивото на образование не е пресудно,
 • Активното користење на Англиски јазик е предност,
 • Познавањето на Xamarin e предност,
 • Познавањето на Delphi e предност.

Карактеристики

 • Прилагодливост кон промени во задачите и окружувањето,
 • Исполнителност и одговорност кон доделените задачи,
 • Искреност и отворена комуникација,
 • Навремено пријавување на настанати проблеми при реализација на активности.

Редовното работно време е од 08 до 16 часот од Понделник до Петок. Работното место дава можност за работа од дома и флексибилно работно време.

Испратете CV со мотивациско писмо на kariera@motivi.mk

Огласот е отворен до 18.09.2020 година.

Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на понатамошен процес на селекција.

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail