vanhool.jpg

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, заради проширување на своите производствени капацитети, има потреба од вработувања на следниве работни места:

  • ПРОИЗВОДНИ ИНЖЕНЕРИ
  • ИНЖЕНЕРИ ЗА ДИЗАЈН И КОНСТРУКЦИЈА

Што нудиме:

  • Компетитивни месечни примања на пазарот на труд во РМ;
  • Работа во безбедна и здрава околина со почитување на сите норми за безбедност и здравје при работа;
  • Можност за професионално усовршување, обука и напредок на работното место;
  • Обезбеден автобуски превоз до работното место и назад;
  • Обезбедена исхрана во современа кантина.

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на www.vanhool.mk, во делот “отворени работни места”.  Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Краен рок за доставување на апликациите: 05/10/2018

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail