vanhool.jpg

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефон (02) 551-2851, има потреба од новo вработувањe за следнава позиција:

ПРОИЗВОДСТВЕН ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР – АВТО СИСТЕМИ

MANUFACTURING ELECTRICAL ENGINEER – AUTOMOTIVE SYSTEMS

Опис на работни задачи:

 • Имплементира промени во производство
 • Користи алатки за дијагностика на автобуски системи, открива грешки
 • Предлага решенија за грешките идентификувани со помош на дијагностичките алатки користејки електрични, хидраулични, термодинамички или пневматски принципиелни шеми
 • Користи софтвер за цртање и дизајнирање електрични шеми и други видови на инсталации

Потребно образование, вештини, знаења и искуство

 • Високо образование од областите на Електротехника или Мехатроника
 • Работно искуство од минимум 2 години во производна средина
 • Користење на софтверски алатки за техничко цртање
 • Напредно познавање на англиски јазик (чита, пишува, говори)
 • Возачка дозвола – Б категорија;

Работно искуство кое ќе се смета за предност

 • Искуство во дијагностика на возила
 • Познавање на CAN системи
 • Познавање на системи на горивни ќелии (fuel cells)
 • Програмирање на ПЛЦ или друг тип на уреди
 • Искуство со проектирање или одржување на пневматски и/или хидраулични системи

Што нудиме:

 • Компетитивни месечни примања на пазарот на труд во РМ;
 • Работа во безбедна и здрава околина со почитување на сите норми за безбедност и здравје при работа;
 • Можност за професионално усовршување, обука и напредок на работното место;
 • Обезбеден автобуски превоз до работното место и назад;
 • Обезбедена исхрана во современа кантина;

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на www.vanhool.mkво делот “отворени работни места”.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.

Краен рок за доставување на апликациите 22/02/2019

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail