ПроКредит Банка со уникатна понуда: Станбени кредити со 10 години фиксна камата

prokredit-banka.png

ПроКредит Банка воведува нова, уникатна и промотивна понуда за станбени кредити со фиксна каматна стапка до 10 години!

Промотивната кампања им овозможува на граѓаните станбен кредит со 0% провизија при исплата и фиксна каматната стапка за првите 10 години од 4%. Станбените кредити се со максимум рочност до 20 години, а по 10-тата година каматна стапка е варијабилна не пониска од 5,5% (5,2% + 6 месечен ЕУРИБОР).

Станбените кредити може да се одобрат за купување на нови станови/ градење куќи или рефинансирање на веќе постоечки кредити во други банки. Овие услови важат за сите заинтересирани лица со минимум месечни примања од 30.000 ден.

Повеќе информации на следниот линк .

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail