b414e2ba4719c9b4ceec2e3c09e2491b_XL.jpg

Книгата со наслов „Од агресија до љубов“ од авторите Теодора Костовска и Методи Чепреганов ќе биде промовирана во Универзитетската библиотека „Гоце Делчев“ во Штип.

Станува збор за трибина и воедно промоција која ќе биде поддржана и од УГД, како резултат на долгогодишната соработка меѓу УГД и Универзитетската библиотека „Гоце Делчев“.

Промоцијата е закажна за 1.2.2018 година во 18.30 часот.

Извор: UGD Life

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail