Пронајдете 9 животни на сликата за 10 секунди

zagatka.jpeg

На оваа илустрација се кријат девет животни, бик, петел, папагал, крокодил, коњ и гуска. Задачата не е лесна и бара око за детали.

Но на сликата има уште нешто – човек со цигара, а него многу ретко кој може да го открие.

Пробајте вие:

Доколку не успеете решението погледнете го подолу

|

|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail