slika-1-12.png

Прв меѓународен форум за политиката “Еден појас – еден пат”: Странските директни инвестиции во Централна, Источна и Југоисточна Европа ќе се одржи на 25 април 2018 година во 10 часот, Сала на Наставно-научниот совет (1 кат)

Учесници

 1. Проф. д-р Билјана Ангелова, Проректор на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје
 2. Проф. д-р Горан Коевски, декан и редовен професор (Правен факултет-Скопје)
 3. Проф. д-р Сашо Георгиевски, редовен професор  (Правен факултет-Скопје)
 4. Проф. д-р Александра Максимовска, редовен професор (Правен факултет-Скопје)
 5. Проф д-р Предраг Трпески (Економски факултет – Скопје)
 6. Проф. д-р Александар Стојков  (Правен факултет-Скопје)
 7. Li Changqing, Associate professor at School of International Business, Southwestern University of Finance and Economics (China)
 8. Dejun Cao, Director of Centre for CEE & Balkan Studies School of International Business, Southwestern University of Finance & Economics (China)
 9. Yuruo Yan, Institute of Population Studies, Southwestern University of Finance & Economics (China)
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail