РАБОТА НА БРОД ЗА ЕДНА ОД НАЈДОБРИТЕ СВЕТСКИ КОМПАНИИ ПЛАТА ОД 3.000 – 4.000 ДОЛАРИ НА МЕСЕЦ

brod.png

РАБОТА НА БРОД ЗА ЕДНА ОД НАЈДОБРИТЕ СВЕТСКИ КОМПАНИИ
HOUSEKEEPERS – ПЛАТА ОД 3.000 – 4.000 ДОЛАРИ НА МЕСЕЦ

Коузон ВРАБОТУВА – Бараме млади и амбициозни лица за работа на брод !

За сите млади од Македонија , ги отвараме „ вратите „ за вработување на Celebrity Cruises.

БЕНЕФИТ ОД ОВА ВРАБОТУВАЊЕ
НЕМАТЕ трошоци за храна, сместување и здравствено осигурување.
Ќе имате МОЖНОСТ ЗА ЗАРАБОТКА на 4.000 долари на месец.
Заработените пари ќе ги заштедите 100 %
ЌЕ ПАТУВАТЕ ПО НАЈДОБРИТЕ СВЕТСКИ ТУРИСТИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ.

КАКО ДО ОВИЕ БЕНЕФИТИ и ПРИВИЛЕГИИ ?

ЕДНОСТАВНО АПЛИЦИРАЈТЕ со испраќање на Ваша биографија на Англиски јазик.
Ако ви се потребни повеќе информации за ова регрутирање и оваа работна понуда, Ве молиме испратете ни ги Вашите прашања на [email protected]

ДАЛИ НАВИСТИНА БАРАТЕ РАБОТА ? – ако одговорот на ова прашање е ПОЗИТИВЕН , тогаш нашата презентација ќе ве поведе кон светот на РАБОТАТА НА БРОД ..

адреса : Булевар Климент Охридски бр. 58 (во зградата на Здружение на возачи).
е-пошта: [email protected] 078 45 44 26

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail