Работа на остров во САД

kouzon-1.jpg

Одберете од многуте атрактивни работодавци и работете на островото „Put-In –Bay“, „lake Erie“, во државата Охајо, на само 2,5 часа од Чикаго. Одлично место и одлични услови за сите студенти кои ке одлучат да го поминат летото работејки во динамична средина, со студенти од целиот свет.

Сезоната започнува во почетокот на Мај, а завршува доцна во Октомври. Многу можности за втора работа.

☀️Island Fast Food, Inc. DBA Pasquales Cafe Restaurant/Cafe/Concession Stand
Position- Kitchen Helper/Dishwasher, Busser
Housing-$75.00 per week
Salary- $ 8.55 – 8.55 per hour

PMJ Properties DBA The Island Club Hotel/Motel/Hostel/Bed and Breakfast
Position-Housekeeper
Housing- $50 per week
Salary- $ 8.55 – 8.55 per hour

☀️Commodore Resort
Hotel/Motel/Hostel/Bed and Breakfast
Position-Housekeeper, Cleaning Staff
Housing- $60.00 per week
Salary- $ 8.55 – 8.55 per hour

The Frosty Bar, Inc.
Restaurant/Cafe/Concession Stand
Position- Food Service, Line Cook, Busser
Housing- $70 per week
Salary-$ 8.55 – 9.50 per hour

☀️Lake Erie Patrol Inc. DBA The Crew’s Nest Resort/Country Club/Casino/Ranch
Position-Lifeguard, Housekeeper, Customer Service, Line Cook, Food Service Worker, Dishwasher, Server
Housing- $75 per week
Salary- $ 4.30+tips – 8.55 per hour

Hotel on the Park DBA Park Hotel Hotel/Motel/Hostel/Bed and Breakfast
Position- Housekeeper
Housing75 per week
Salary- $ 9.50 – 9.50 per hour

☀️Hotel on the Park DBA Chicken Patio Restaurant/Cafe/Concession Stand
Position- Food Service
Housing- $75 per week
Salary -$ 8.75 – 8.75 per hour

Island Boutiques, Inc. DBA Misty Bay Boutique Retail/Sales
Position- Retail
Housing- $75 per week
Salary- $ 8.75 – 8.75 per hour
☀️PIB Ventures DBA Mossbacks Restaurant/Cafe/Concession Stand
Position- Kitchen Help
Housing -$100 per week
Salary – $ 8.55 – 8.55 per hour

Аплицирајте на: info@kouzon.com.mk ; dimova@kouzon.com.mk или побарајте на 078 45 44 26 ; 078 454 436

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail