Работно место: Раководител на секторот за маркетинг

renova-marketin-direktor.jpg
 • РЕНОВА
 • Активен до 29.12.2016
 • Позиција: Останато

Раководител на секторот за маркетинг

       Работни задачи и одговорности:

 • Одговорен за дизајн, планирање и спроведување на годишен маркетинг план;
 • Одговорен за менаџирање со буџетот за маркетинг
 • Одговорен за креирање и спроведување на маркетинг материјали како: дизајнирање на брошури, флаери, постери, итн
  • Координација со со агенциите во Македонија со цел промоција на услуги и останати различни активности
  • Прави анализа на пазарот и превзема активности со цел да го промовира брендот
 • Одговорен е за организација и управување на маркетинг материјалите како и дистрибуција на истите до сите дилери
 • Одговорен е за организирање на настани и кампањи
 • Управува со активностите на социјалните мрежи
 • Управува со електронски и печатени маркетинг медиуми – ПР
 • Води контакт листа на клиенти, и ги информираат за нови производи, услуги или за нови настани организирани од страна на Компанијата

Професионални вештини:

 • Диплома по маркетинг, дизајн или економија;
 • Повеќе од 5 години работно искуство во маркетинг,
  • Користење на програми како MS Office, Corel, Photoshop, Illustrator, итн
 • Одлични комуникациски вештини на англиски јазик,
 • Креативен;
 • Поседува организациски и аналитички вештини;
 • Способност ги мотивираат вработените и да поттикнува тимска работа.
 • Возачка дозвола категорија Б

Аплицирајте со подолниот контакт форма или на мејл [email protected]

http://www.renova.com.mk/mk/apply

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail