РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА, ТЕХНИЧАР ЗА ИНСТАЛАЦИЈА

REFERENT-ZA-PRODAZBA-TEHNICHAR-ZA-INSTALACIJA.jpg

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА, ТЕХНИЧАР ЗА ИНСТАЛАЦИЈА

Референтот за продажба

Референтот за продажба е одговорен за постигнување на продажнинте планови и цели на компанијата. Треба да ги гради, одржува и развива односите со клиентите на компанијата. Покрај тоа, ќе ги претставува производите, услугите и решенијата на компанијата и воедно ќе ги реализира потребите и очекувањата на клиентот.

 

Работни задачи:

– Подготвува акциски планови за продажба и идентификува нови потенцијални клиенти;

– Прави презентации и продадажба на производите, услугите и решенијата на компанијата за тековните и потенцијалните клиенти;

– Анализирање на барањата од клиентите и нудење решенија за продажба;

– Развивање и надградување на знаењето за производите и решенијата;

– Да ја познава состојбата на пазарот и конкуренцијата, да прави анализата на пазарот и анализа на конкуренцијата.

 

Знаење, вештини и способности

-Диплома за високо оброзование од сродна област;

-Најмалку 1 година искуство на позиција поврзана со продажба во индустријата за безбедносни системи;

-Способност за индивидуална и тимска работа;

-Познавање на англиски јазик;

-Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет);

-Поседување возачка дозвола Б – категорија.

 

Испратете го Вашето CV на : [email protected]

Последен датум за пријавување е 20 Јули 2020 година. Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

 

Teхничар за инсталација

Кандидатите треба да имаат претходно работно исуство за инсталација на аналогни и IP видео системи, алармни системи, контрола на пристап и видеофони.

 

Работни задачи:

-Способност за самостојно инсталирање, тестирање и пуштање во работа на опремата;

-Вештини за решавање проблеми, поправка и одржување на опрема;

-Водење точна евиденција за целата извршена работа и користениот материјал;

-Комуникација и работа со клиенти, соработници и подизведувачи.

Знаење, вештини и способности

-Познавање на системите на Hikvision ќе се смета за предност;

-Средно училиште или еквивалентно образование;

-Најмалку 1 година искуство на позиција поврзана со инсталација на безбедносни системи;

-Способност за индивидуална и тимска работа;

-Познавање на англиски јазик;

-Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет);

-Поседување возачка дозвола Б – категорија.

 

Испратете го Вашето CV на : [email protected]

Последен датум за пријавување е 20 Јули 2020 година. Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

Извор: kariera.mk

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail