rabota-750x406.jpg

Друштвото за градежништво и трговија Квалитет-Пром ДООЕЛ, Куманово, www.kvalitet-prom.com.mk, има потреба од 400 општи работници, за работа во производствен погон во Куманово.

Како што информираат од компанијата не е потребна определена струка, ниту пак обука за бараната работа. Дополнително, работниците ќе имаат и обукa за полесно да можат да ги остваруват своите работни задачи.

Потребни квалификации:

ССС – од било која област
Личен Профил:
Организираност и одговорност
Желба за работа и напредок во кариерата
Работни задачи:
Работа на производна линија во производствено погон на ТАБАНОВЦЕ
Едноставни и повторливи работни задачи за кои ќе биде обезбедена обука
Работа во смени
Заинтересираните кандидати можат да се пријават на следниот линк  или со испраќање на СМС со лични податоци на телефон 071360539 или 071284914.
За оние кандидати кои ќе бидат изберени, компанијата ќе обезбеди превоз до работното место и храна.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail