Семинар за стручно усовршување на професори по географија

132545499.jpg

На Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје денеска ќе се одржи петтата седница на Собранието на Здружението на професори по географија на Македонија „Проф. д-р Љубе Миленковски“-Скопје.

Професорите ќе можат да присуствуваат и на семинарот за стручно усовршување „Планирање и примена на ИКТ во наставата по географија во функција на формативното оценување на учениците“.

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail