sparkasse.png

Шпаркасе Банка Македонија континуирано го унапредува своето работење и го проширува делокругот на активности, за што ни се потребни образовани, мотивирани  и стручни нови соработници, кои знаат да ги препознаат предизвиците на пазарот и идните потреби на клиентите.

Ако сакате да работите во динамично опкружување и во амбициозен тим, каде што можете стручно да се усовршувате и применувајќи го своето знаење да придонесете со остварување на резултатите, внимателно проследете ја следната информација:

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА АД СКОПЈЕ

има потреба од редовно годишно надополнување на базата на потенцијални кандидати за следните работни позиции:

  1. Соработник за работа на благајна (мин. ВСС)

Доколку сакате да влезете во листата на потенцијални кандидати за работни позиции што би се отвориле во текот на годината, Ве замолуваме да аплицирате на еден од следните начини:

– со пополнување на on–line апликација на следниот линк (со означување на полето „за база“):

– со достава на писмо за мотивација, кратка биографија со фотографија (CV), копија од дипломата за завршено формално образование и копија од сертификати и од други дипломи на електронската пошта [email protected] со назнака „За влез во потенцијалната база на кандидати“;

При пополнувањето/доставувањето на апликацијата потребно е да дадете согласност за обработка на вашите лични податоци и за чување на податоците во нашата база на податоци.

Можноста за пријавување е отворена во текот на целата година.

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје го задржува правото, доколку се појави потреба во текот на годината, да исконтактира со заинтересираните кандидати.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail