Popular News

Ниту еден работодавач НЕ сака да ги види овие 5 работи …

Ниту еден работодавач НЕ сака да ги види овие 5 работи …

Кога аплицираме за работа, секој од нас пишува по некоја работа во својата биографија за која не сме сигурни дека имаме толку умешност. Она што треба да …

Пелагонија „жедна“ за млад агро-едуциран кадар

Пелагонија „жедна“ за млад агро-едуциран кадар

Најголемиот „извор“ за стручно обучени и школувани кадри, средното општинско земјоделско училиште „Кузман Шапкарев“-Битола, годинава во првиот …

Technology

Editor’s Choice

Lifestyle

Top