Систина Офталмологија вработува Медицинска Сестра

Sistina_Oftalmologija.png

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

Поради проширување на својот тим, Систина Офталмологија објавува оглас за вработување на:

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

 • Потребни квалификации:
 • Медицинско образование – Положен државен испит
 • Со или без работно искуство
 • Пожелно е познавање на албански јазик
 • Работа со компјутери

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика на hr@acibademsistina.mk , со задолжителна назнака “За оглас за Медицинска сестра”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

За здравјето, најважни се знаењето и искуството бидејќи ЗА ЖИВОТОТ СЕ РАБОТИ!

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail