СОРАБОТНИК ЗА ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМАТА ЗА МОБИЛНОСТ НА СТУДЕНТИ И НАСТАВНИЦИ

ukim-logo.jpg

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје објавува

О Г Л А С

за работа на проект ЕРАЗМУС+ во област на меѓународна соработка и академска размена со ЕУ универзитети

Кандидатот треба да ги исполнува следниве услови:

  • завршено високо образование, Филолошки факултет, група англиски јазик со или без завршен втор циклус на студии;
  • работно искуство од најмалку 3 години, работа на меѓународни проекти или искуство во меѓународна соработка со владини и невладини организации;
  • способност за  кореспонденција и комуникација со партнери во земјата и странство.

Потребно е да се достават следниве документи:

  • Кратка биографија со фотографија
  • фотокопија од диплома и уверение за положени испити;
  • потврда за работно искуство со препорака;

Ангажирањето е за определен временски период со полно работно време поеделник-петок од 08-16 часот.

Заинтересираните кандидати потребните документи да ги достават на

е-mail: [email protected]

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail