СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА РАЗВОЈ НА БИЗНИС И СОВЕТНИК ЗА УСПЕХ НА КЛИЕНТИ

Hn4oQFROwEGQszyWAvNlLQ-large.jpg

Отворени позиции

Агенција Рејтинг за потребите на своите клиенти креира тимови за деловна комуникација во различни области кои работат по највисоки професионални стандарди во индустријата.

За работа на проекти, отворени се позиции за:

Специјалист за развој на бизнис

Најмалку 2 години искуство во продажба, искуство во продажба кон компании Б2Б плус

Развој на бизнис, пронаоѓање на нови потенцијални клиенти, консултативна продажба

Забавувајте се, склучувајте договори, заработувајте пари!

Советник за успех на клиенти

Може да комуницира јасно и ефикасно со секого

Најмалку 2 години претходно искуство во поддршка на клиенти

Претходно искуство B2B и / или SAAS претпочитано

Во овие улоги вие ќе делувате како посветени асистенти на клиенти и доверливи советници во нашата брзо-растечка база на клиенти. Вашата главна цел ќе биде да се осигурате дека нашите клиенти ја користат целосната вредност на нашиот производ.

Работно време: Понеделник- Петок 09-15 часот

Солидно познавање на работа со компјутер, интернет алатки, апликации

Обуката и тренингот ја обезбедува агенцијата

Кратка биографија на нашата е-маил адреса [email protected]

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail