ministerstvo-za-obrazovanie-i-nauka-1-883x540-883x540.jpg

Министерството за образование и наука известува за можноста за добивање на меѓународни стипендии од страна на Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) за истражување во Јапонија.

Дополнителните информации за меѓународните стипендии за Јапонија се достапни на следниот линк: https://www.jsps.go.jp/j-inv/brochure/data/2019_fellowships_leaflet_e.pdf, додека информациите за начинот на аплицирање на: https://www.jsps.go.jp/english/e-inv/index.html

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail