ministerstvo-za-obrazovanie-i-nauka-1-883x540-883x540.jpg
инистерството за образование и наука известува за можноста за добивање на стипендија за студирање и професионална надградба на високообразовните установи во Република Хрватска за академската 2019/2020 година.

Подетални информации за критериумите и условите за остварување на правото на стипендија можат да се обезбедат на следните линкови:

https://mzo.hr/en/scholarships-republic-croatia-call-applications-20192020
http://www.mobilnost.hr/en/content/bilateral-programmes-of-mobility-in-higher-education/#eng-bil

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail