Стокомак вработува

stokomak.jpg

Стокомак е ланец на дисконтни маркети кој работи според концептот и принципите хард-дисконт.
Поради проширување и отварање на нови работни позиции, за потребите на маркетот во Автокоманда и Мичурин вработуваме 2 КАСИЕРИ/ПРОДАВАЧИ

Основна дефиниција и опис на работните задачи на вработените се:

– Точно кусање на каса, обезбедување на точна состојба на производите во маркет, ниски кусоци, и поголема ефективност во работењето
– Со својот однос, и познавање на производите да допринесе да ги задржи постојните и да привлече нови купувачи
– Ја одржува исправноста на производите, проверува и сложува роба на прием, ги дополнува полиците, редот и хигиената во маркет
– Комуникативен однос и желба за тимска работа.

Квалификации;
– ССС
– Предност е работно искуство во трговија / продажба од минимум 1година
– Подготвеност за тимска работа
– Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност
– Одлични интерперсонални и комуникациски способности и добар однос со купувачи

Наша понуда: почетна плата 13,000, доплата за работа на државен празник, можност за учење и напредување во секторот продажба

Пријавување и испраќање на ваши биографии на : [email protected]

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail