Стокомак вработува

stokomak.jpg

Стокомак е ланец на дисконтни маркети кој работи според концептот и принципите хард-дисконт. Поради проширување и отварање на нови работни позиции, за потребите на маркетот во Драчево вработуваме 3 КАСИЕРИ/ПРОДАВАЧИ

Основна дефиниција и опис на работните задачи на вработените се:

 • Точно кусање на каса, обезбедување на точна состојба на производите во маркет, ниски кусоци, и поголема ефективност во работењето
 • Со својот однос, и познавање на производите да допринесе да ги задржи постојните и да привлече нови купувачи
 • Ја одржува исправноста на производите, проверува и сложува роба на прием, ги дополнува полиците, редот и хигиената во маркет
 • Комуникативен однос и желба за тимска работа.

Квалификации;

 • ССС
 • Предност е работно искуство во трговија / продажба од минимум 1година
 • Подготвеност за тимска работа
 • Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност
 • Одлични интерперсонални и комуникациски способности и добар однос со купувачи

Наша понуда: почетна плата 13,000, доплата за работа на државен празник, можност за учење и напредување во секторот продажба

Пријавување и испраќање на ваши биографии на : [email protected]

 

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail