Стопанска банка вработува

stopanska-banka-skopje.jpg

Вработување во Стопанска Банка АД Скопје

Кариера во СБ

Во моментов, Стопанска банка има отворен конкурс за работни позиции, и потреба од редовно годишно надополнување на потенцијалната базата на заинтересирани кандидати од следниве области:

  • Агенти за подршка и продажба на банкарски прозиводи и услуги во 24/7 Контакт Центарот на Банката
  • Советници за продажба во филијалите на Банката
  • Лица со истакнати резултати и искуство во банкарското работење
  • ИТ професионалци со познавање и искуство во дигитален маркетинг, web и графички дизајн

Банката го задржува правото, доколку се јави потреба во текот на годината да ги контактира заинтересираните кандидати.

Ако сакате да влезете во потенцијалната кандидатска листа за работни позиции кои би се отвориле во текот на годината, пополнете ја веднаш нашата online апликација на следниот линк.

Студентска пракса

Ако сте заинтересирани да стекнете студентска пракса во нашата компанија, Ве молиме испратете кратка биографија и придружно писмо, на англиски јазик, со назнака “студентска пракса” на следнaта e-mail адреса: human.resources@stb.com.mk

* Контактирани и повикани на разговор ќе бидат само оние кандидати кои ке влезат во потесниот избор.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail