Стручен за Информатичка технологија за подршка на апликации и развој

procredit-bank.png

Нашиот однос со клиенти, партнери и вработени е правичен и отворен. Ги применуваме истите принципи и во нашиот процес на вработување. Внимателно постапуваме при секој чекор од нашиот процес на селекција… и го очекуваме истото и од вас.

 

Главно, бараме луѓе кои се заинтересирани за работа директно со нашите клиенти, како наши Советници за (бизнис) клиенти. Сите идни вработени поминуваат низ истиот процес на селекција (кој вклучува 6 месечна воведна програма).

 

За нас е важно да пронајдеме луѓе кои се поистоветуваат со нашата групација и кои знаат како е да се работи за ПроКредит. Ве молиме посетете ги деловите „За нас“, “Работењето со нас“ и “Нашиот пристап кон вработените“ пред да се одлучите да аплицирате.

 

[pdf-embedder url=”https://studenti.mk/wp-content/uploads/2017/02/Oglas_IT_razvoj_na_aplikacii_fevruari_2017.pdf”]

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail